top of page
Obrázek autoraprotivankova

"Nebojte se zateplování": Jak na fasádu, která vydrží a vypadá skvěle!

Bojíte se zateplit Váš dům? Odrazují Vás nepříliš podařené rekonstrukce v okolí?Často se setkáváme s reakcí z řad SVJ, že to nechtějí jako u sousedů. A je pravda, když na vás kouká 5 let opravená fasáda celá zelená, nevzhledné barevnosti. utopená okna či malé balkony, asi nemáte důvod to chtít také.

Nutno říct, že oprava bytových domů nemusí vést nutně jen přes zateplení a barevné fasády. A řada rekonstrukcí je toho důkazem.



Chcete to jen důraz na kvalitu a detail. A od toho je projektant nebo architekt, který má za úkol navrhnout standart s přidanou hodnotou. To mohou být kastlíkové žaluzie, nové vstupní portály moderně řešené, nová okna s trojskly, nové balkony či lodžie. Současně by měl zvážit, jaký materiál na fasádu použít např. pokud se bytový dům nachází v zeleni, je potřeba přihlédnout k možnému vzniku řas a proto může konkrétně doporučit vhodný materiál např. Sto lotusan, který má samočistící schopnost a takto udržuje fasádu bez nečistot. S tím vším pomůže architektonická studie, která Vám ukáže, jak Váš dům bude po opravě vypadat.



A to vše ruku v ruce musí jít s finančními možnostmi daného SVJ.

Máte-li zájem, ozvěte se nám a společně probereme vaše představy. Nechceme projektovat předražené opravy, které budou končit v šuplíku, ani lowcostové, bez důrazu na jakoukoliv kvalitu, ale reálné finančně dostupné rekonstrukce ala standard IKEA.


Napište nám či zavolejte https://www.opravitfasadu.cz/kontakt





330 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page